Întrebare recomandată | deeeeea1 a întrebat:

Buna TPU aseara am luat o aspirina cu cola si apoi am baut si apa minerala.Azi-noapte m-am trezit cu o durere in capul pieptului si nu stiu de la ce ar putea fi.Acum de dimineata m-a luat din nou acea stare.Este mai mult un discomfort in capul pieptului.Sa fie oare de la acea aspirina si combinatia cu cola si apa minerala? Ce as putea lua? Am baut un ceai, dar nu este nici o schimbare.Multumesc mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| danielaxyz a răspuns:

De la acid, iti face rau, ia tinctura de galbenele, e foarte buna pentru stomac

10 răspunsuri:
| terminallyCapricious a răspuns:

Du-te la meic straight face

| vladutzick a răspuns:

Sall. Am patit si eutreaba asta mai demult. Aspirina este u medicament foarte tare. Daca o amesteci cu cola totul o ia razna in stomacul tau. Repet aspirine este un medicament FOARTE TARE. Ar trebui sa mergi la medicul de familie si el o sa te trimita la farmacie sa iti iei un calmant. Sper ca te-am ajutat.

| RoxxRoxanne a răspuns:

Așa am pățit și eu astă vară și timp de două zile am stat așa... după durerea a început sa fie mai puternică și am fot nevoită sa merg la medic. Mi-a dat niște antibiotice pe care le-am luat timp de o saptămână (nu vând fără aprobarea medicului deoarece sunt foarte tari) până la urmă mi-a trecut...un sfat: MERGI LA MEDIC!

| laura81 a răspuns:

Cati ani ai? Aspirina poate fi foarte periculoasa administrata la copii sub 12 ani

| minho a răspuns:

Aspirina in combinatie cu cola este foarte periculoasa, un fel de drog, cel mai bine este sa te duci la medic asa vei scapa de durere mult mai simplu.

| mocanuecaterina a răspuns:

Ar putea fi o gastrita ceea ce duce la dureri si discomfor atunci cand consumi bauturi acidulate un ranitidin sau ulcoran te va scapa de dureri

| stefania25 a răspuns:

Doamne cine te-a lasat sa faci asa ceva? Aspirina este un medicament precum paracetamolul adica droguri licite in combinatie cu apa minerala ti-ai dat peste cap toata digesti si probabil si bila este afectata du-te la medic urgent daca nu vrei sa se intample ceva rau

| xFaBu a răspuns:

Cum au spus si restul, viziteaza medicul de familie care iti va sugera ce iti sugerez si eu acum.

RENUNTA LA COLA/PEPSI/FANTA DEFINITIV!

| PisSsy a răspuns:

Pune o asirina intr-un pahar de cola, si ceea ce se intampla s-a intamplat si la tine in organism... plu acidul gastric din stomacul tau, du-te la doctor si roaga-te ca nu ai patit cv naspa acolo!

| deeeeea1 explică:

Va multumesc pentru sfaturi, mi-au trecut durerile.Nu mi-am dat seama pe moment stiu reactiile aspirinei in combinatie cu cola dar chiar a fost ceva spontan