Eu daca mi-e foarte rau dar din fericire rar, prefer sa scap vomind daca nu poti introdu degetul pina in fundul gurii e foarte nelacut dar scapi in rest sunt foarte de acord cu restul raspunsurilor nu se combina lactatele cu carnea si sunt de acord si cu raspunsul cacidupa ce reusesti sa vomezi sa faci dieta cu ceai de musetel sau menta si pine prajita, poti minca si ceva frunce ce simti ca iti fac placere.
Buna poate erau stricate mancarurile, dar mai stai 2-3 zile si daca iti este rau incontinu consulta un medic.
Du-te la medicul de familie si nu mai fa combinatii din astea nu iti fac bine
Du-te la farmacie si spune ce ne-ai spus si noua. O sa primesti o parere de la cineva cu studii medicale de specialitate.
Parerea mea este ca te-ai stricat la stomac. Daca este asa, nu e nimic grav. Incearca sa iei o lingurita de cafea praf si s-o inghiti. Stiu ca nu are un gust foarte bun, dar vindeca. Sa bei apa dupa 1 minut daca nu suporti gustul.
Stai acasa pana te vindeci si stai pe spate poate iti trece
Eu asa fac cand ma doare burta
Tu ai mancat prea mult.Dar la ce ora ai mancat? Da ca ai mancat asa mai sus de ora 7 seara asta este pricina.
Sa te duci la medicul tau de familie sau sa te duci la apital si sa nu mai mananci asa de greu seara