| artistu55 a întrebat:

Aseara aveam senzatia ca respiram din ce in ce mai greu si incepusem sa ma panichez? De la ce poate fi si ce pot sa fac daca mi se mai intampla, atunci pe moment.Recunosc ca m-am speriat putin, dar m-am calmat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DedeeAndreea a răspuns:

Buna.Sincera sa fiu, si eu am avut senzatia asta, dar era doar fiindca ma gandeam prea mult la acest lucru. Uneori, cu gandurile putem controla orice problema sau o putem inrautati.Eu cred ca ar fi mai bine sa mai stai 1-2 zile fara sa mergi la medic! Vezi daca te simti mai bine! Sa ai ganduri pozitive, si sa faci exercitii de respiratie(atunci cand inspiri, numeri in gand pana la 3, iar atunci cand expiri faci acelasi lucru/inspira pe nas si expira pe gura), si sa ai o activitate placuta! Daca dupa 1-2 zile te simti mai bine si nu ai mai avut aceasta problema, stai linistit/a.Insa,daca ai mai avut aceasta problema, iti sugerez sa mergi la medic.Pot fi probleme de respiratie, iar ele trebuie tratate.Bafta! Sper ca te vei simti mai bine!

1 răspuns:
| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Du-te la doctor, poate ai probleme cu respiratia. Poate a fost doar pe moment, dar un control nu strica.