La mine nu e an sa nu fiu intepata de albina sau viespe! Acuma depinde si de organismul fiecarui om, dar si de fiecare intepatura in parte! Unele intepaturi mi-au trecut in cateva ore altele au stat unflate si m-au durut si o saptamana..acuma e decizia ta daca te duci sau nu la doctor! Parerea mea e ca o sa-ti treaca in vreo 4-5 zile, dar nu te ingrijora nu poti pati nimic grav de la o singura intepatura!
Stai linistit ca nu e absolut nimic grav. Daca aveai alergie se agrava situatia si iti apareau simptome dupa 30 min. Unii oameni pot sa faca soc anafilactic si sa moara de la o simpla intepatura de albina...tie o sa-ti dispara in cateva ore orice urma de intepatura, e normal sa fie zona rosie.
Cate din astea nu am patit si eu...
PS:sa stii ca albinele nu sunt asa rele stii ce zic
Du-te la doctor, se agraveaza, nu sta degeaba du-te acum la urgente daca e deschis sau maine la prima ora la doctoru de familie!
Daca te simți rău si ea(rana e tot mai rea) ar trebuie sa consulti neaparat un medic.
Si eu am avut odata problema aceasta, insa pe mine ma intepase in picior, de abia puteam sa umblu pe el ma durea ingrozitor si imi era si umflat si eu m-am mirat ca mi-a trecut numai dupa vreo 3-4 zile, deci s-ar putea sa dureze si la tine la fel, dar cel mai sigur du-te la un medic... Funda?!
Deeaandreea9156 întreabă: