| Amelia94 a întrebat:

Buna TPU..Aseara m-am trezit ca am ceva in ochi, ca o geana se simte insa nu sunt sigura pentru ca m-am uitat bine si nu am vazut nimic, si se tot plimba si e foarte foarte jenanta, toata noaptea nu m-a lasat sa dorm, mi s-a inrosit si ochiul la cat am lacrimat ca sa o scot, am clipit de multe ori, am dat cu apa rece si degeaba..nu stiu ce sa mai fac sad va rog sa ma ajutati

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

La oftalmologie iti pune niste picaturi si ai scapat! Du-te!

| ClaraB a răspuns:

Du-te la oftalmolog sau direct la urgente la spital, daca te jeneaza atat de tare!
Unei prietene i-a sarit ceva in ochi cand peria covorul si nu si-a dat seama pe moment, a crezut la fel, ca e o geana si nu a dat importanta.Nu vreau sa te sperii, dar a doua zi avea tot ochiul iritat si nu-l mai putea deschide.