| LetMeHelp a întrebat:

Bună..TPU...

Aseară mama mea a avut un atac de panică şi a leşinat.
Am chemat salvarea, a stat 3 ore în spital şi a lăsat-o să plece acasă.
Acuma... mie îmi este frică, ar mai putea avea încă unul în seara asta? Îi trebuie supraveghere?
Oricum. azi de dimineaţtă se simţea bine, mi-a spus doar că are bufeuri.

Va rog, ajutaţi-mă! sad

Fundă.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Din pacate, asa se intampla la "urgente": te pun putin pe picioare si te trimit acasa. Mama ta trebuie sa mearga acum la un medic cardiolog. Multa sanatate si inca nu te panica, este posibil ca diagnosticul sa fie corect.

8 răspunsuri:
| mdaria a răspuns:

E posibil sa nu fi fost atac de panica, si, cum spune ea, sa fie din cauza bufeurilor. Bufeurile apar la femeile aflate la menopauza. Nu cred ca are nevoie de supraveghere.

| Ichnat a răspuns:

Fi atenta la ea cel putin cateva zile, si sa va duceti la un medic sa va recomande ceva...

| AlexandraPrincess a răspuns:

Ar trebui sa consulte un medic! sad Imi pare rau!

| ingerinaripat a răspuns:

Acadea stai liniștită dacă respectă instrucțiunile doctorului totul e bine. Dacă era ceva grav o oprea în spital.Curaj!

| pilifalexandru a răspuns:

Cred ca ar trebui sa consulte un medic sa isi ia o perioada de odihna, eventual de la servici.

| Lavvvo a răspuns:

Uite aici un articol pentru a te documenta mai bine : http://www.sfatulmedicului.ro/......-panica_16

| kpuctuk a răspuns:

Daca se simtia azi de dimineata bine cred ca in seara asta nu o sa aiba un atac de panica