anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aseara stateam la calculator si am vrut sa imi schimb pozitia..si am facut o miscare brusca si a inceput sa ma intepe inima..Si acum inca ma mai inteapa cand respir adanc..sunt ca niste junghiuri. oare sa fie de la miscarea aia brusca? Tin sa precizez ca m-a mai intepat inima in ultimele zile dar nu m-a tinut asa mult..Nu am avut pana acum probleme cu inima..La scoala m-a consultat.mi-a luat si tensiunea..nu aveam nimic!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Empathizer a răspuns:

Sunt junghiuri la nivelul articulatiilor condro-costale, nu e o durere de inima. Ar fi bine sa mergi la un control medical, ca sa vezi cum mai stai cu metabolismul calciului si necesarul de vitamina D. Pot fi dureri cauzate de crestere si se poate sa ai nevoie de suplimente cu calciu si vitamina D.

1 răspuns:
| ANDREIAd a răspuns:

Lipsa de calciu. eu patesc des asta. fa-ti niste analize ca sa vezi daca e numai asta.