| Razvi8888 a întrebat:

Buna TPU, astazi am aflat ca am un chist pilonidal si trebuie sa ma operez. As vrea sa stiu cum este operatia si un pret aproximativ si cat dureaza recuperarea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns:

Din ce am urmarit eu emisiunea, iti stoarce acel chist, apoi te coase, apoi asa se termina emisiuneawinking. Deci mai multe nu stiu, presupun ca dupa te duci sa iti scoata acele fire si asta e tot.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Intreaba medicul. De ce ne intrebi pe noi?

| haileewatson a răspuns:

Doar doctorul iti poate raspunde

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns:

Daca vrei sa aflii si sa vezi cum decurge o operatie de genu.Intra pe Youtube si cauta : The bad skin clinic cyst. The bad skin clinic e o emisiune in care o dermatoloaga in fiecare episod trateaza 3-4 oameni de diferite boli de piele.Si vezi efectiv cum functioneaza.Aia cu pretu nu stiu ce sa zic.

| Razvi8888 explică (pentru AlexandruContFacutLaMisto):

Multumesc iar in legatura cu recuperarea?

| Razvi8888 explică (pentru AlexandruContFacutLaMisto):

Multumesc iar in legatura cu recuperare?

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns (pentru Razvi8888):

Din ce am urmarit eu emisiunea, iti stoarce acel chist, apoi te coase, apoi asa se termina emisiuneawinking. Deci mai multe nu stiu, presupun ca dupa te duci sa iti scoata acele fire si asta e tot.