| MissJupiter a întrebat:

astazi am cedat nervos si am luat 20 sau 25 de pastile de triferment odata..in dorinta de a muri dar inca nu s-a intamplat nimic...mai se intampla ceva dupa o ora? adica acum m-am linistit si nu mai am gandul de a ma omora, nu merita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sunt extrem de putine pastile din care iti poti face rau luand 20-25. Dozele toxice incep pe la 80 de pastile. Iar trifermentul este complet lipsit de orice nocivitate, poti lua un vagon si n-ai sa patesti nimic, in afara de ceva diaree, eventual. Du-te la un psiholog, dorinta asta de a impresiona si de a iesi in evidenta prin orice mijloc poate sa iti produca probleme reale.

| Reek54 a răspuns:

Fa-ti ceai, vreo 2 ibricuri..si indoapa-te cu ceai, mananca mult pepene rosu..pana nu mai poti.
Ca sa detoxifiezi corpul.

| Andrei233 a răspuns:

Pff,probabil o sa te doara putin stomacul.Vad ca toti de pe site-ul asta sunteti kamikaze.

| Mâncărici a răspuns:

Ai pus intrebarea asta doar ca sa te afli in treaba! Doamne fereste de la 20 de pastile ai facut spume la gura si ai murit pe loc!

| MissJupiter explică (pentru Mâncărici):

De fapt doar mi-a fost foarte rau dupa si l-am vomitat pe tot

| Miha3 a răspuns:

In niciun caz nu mori de la triferment...doar ca poti sa te imbolnavesti foarte rau. eu spun sa vorbesti cu un doctor. sigur ai nevoie sa bei ceva sa iti curete stomacul. sau incearaca tu sa iti faci un ceai.

| FallenAngelAlina a răspuns:

Nu cred ca patesti nimic si eu am trecut prin asta in cel mai rau caz iti vine rau.