Ti-am recunoscut mana "epilata" cu aparatul de barbierit al lui taticu'... ti-am spus ca esti minunat!
Asta chiar e o problema, intr-adevar, nu MAI poti face sex cu iubitul tau daca n-ai bani de prezervative, insa pentru ce crezi tu ca s-a inventat tup pe lume? Ca sa ajute oamenii, evident. Si, in virtutea acestui scop declarat al tup, ma angajez-ca un membru serios al acestei comunitati- sa fac un teleton.
Voi strange astfel fonduri pentru fericirea, satisfactia si siguranta voasta.
Ei, ce spui de asemenea sentimente nobile?!?
Draga mea, o data ce ti-a venit ciclul menstrual, nu se mai opreste pana dupa 45-50 de ani, cand intervine menopauza. Dar, din cate stiu eu, ciclul apare in jurul varstei de 12 ani. Exista si exceptii, dar sunt rare, adica la unele fete apare pe la 14 ani. Chiar si asa, am o nelamurire: de ce atata graba cu sexul? Oare nu ai viata inainte si timp din belsug de a face sex? Nu mi-o lua in nume de rau, dar ca o mama de fetita ce sunt, te sfatuiesc si pe tine sa lasi sexul pe mai tarziu. Oare nu ai vazut atatea cazuri de fete tinere, chiar copile, as putea spune, care au nascut? Vrei sa ajungi si tu in situatia asta? Te sfatuiesc spre bine tau. Cu sinceritate si prietenie maxima!
Saracuta de tine.Trebuie sa faci economie ca sa strangi bani de prezervative.Hai ca nu-s asa de scumpe.
Asta e
TPU! trebuie sa facem cheta.sa-i ajutam pe oamenii astia.asta e.toti pentru unu si unu pentru toti!
Sper ca incercarea de a demonstra ceea ce esti nu are absolut nicio legatura cu foto de la noul si inocentul avatar!
Stii bine ca am o solutie la indemana pentru problema ta enuntata in intrebare, insa stiu si ca esti capabila s-o pui in aplicare, asa ca n-o sa ti-o spun. (mai citesc si altii si poate o iau in serios!)
Nu trebuie sa demonstrezi nimic nimanui, cine te stie, te cunoaste asa cum esti! Desi, absolut imprevizibila cum esti...doar putem banui ce urmeaza!
Bafta tie!
Menstruatia nu o poti opri definitiv! o poti intarzia sau opri pentru o perioada de timp...
poti sa folosesti niste contraceptive hormonale sau vitamina K entru intarzierea menstruatiei
am gasit si un articol
http://www.garbo.ro/......ina-2.html
sper ca te-am ajutat
@Dmonik Într-adevar, gestul tău este de apreciat. Dar nu mai am (avem) nevoie. Ne-am despărţit cu 3 zile în urmă. Cred că mulţi utilizatori TPU mă consideră o fată neserioasă. Tocmai de aceea am să îl ajut pe @Dmonik cu strângerea fondurilor. Vreau să vă demonstrez că nu sunt cine credeţi voi că sunt! Sper că o să-mi dai voie să te ajut. În legătură cu întrebarea, vă mulţumesc pentru ajutorul acordat. Am hotărât să-mi păstrez menstruaţia până la urmă. Mult noroc tuturor.
Cand mai cresti pe la 16-17 ani vino la mine, iti cumpar anticonceptionale prezervativele sunt pentru prevenirea bolilor dana nu le pui bine se pot rupe si ca sa fi tu sigura iau si prezervative)). GLUMESC!
Cati ani ai? Ciclul menstrual stiu ca vine pe la 11-12 ani si 14 dar exceptiii, Si tu vorbesti de acum de sex?
Sincer. Cati ani ai? Si... Nu poti sa o opresti. Decat daca vrei sa te faci baiat!
Funda?!
dobrin1019 întreabă: