Nu am mama e moarta tata m-a parasit si stau cu bunica si ea e la spital acum e internata si stau singurel si de asta cer ajutor aici crezi ca mai ceream daca aveam parinti nu stiu ce sa fac pana luni cand ma duc la un medic de familie
Scuze, nu stiam, daca este cum spui.
Sincer cred ca tine de tine:daca esti slabit si nu te simti bine, stai in pat, daca te simti in stare sa stai la pc, stai la pc. si ia un septolete sau faringosept, ceva de gat
Da, ai voie sa stai la pc, dar nu prea mult, ca oricum strica daca stai mult in fata calculatorului. Eventual daca te doare in continuare gatul poti incerca ceva pastile de supt, gen salviasept care sunt mai naturale. Mie imi place mult Koflet de la Himalaya cu ghimbir
Teoretic Da dar in perioda asta e mai Bine sa stai mai mult in pat Deorece PC-ul Are multe Radiati sfatul meu daca Ai Nasul infundat ia o batista cu Apa Rece si pune-o Deasupra Nasului inceaca sa inspiri si sa Expiri cit mai mult daca vrei sa poti respira Din Nou
La ce ma ajuta batista cu apa rece? am pus si am stors batista si nu o sa mai stranut sau ce?
Daca o pui sus pe Nas o sati deschida caile Respiratorii si incearca sa sa expiri din tota puterea astfel nu va functiona
User252426 întreabă: