anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU! Astazi am simtit niste dureri in zona rinichilor, gen intepaturi, durerea era foarte puternica si nu ma prea puteam misca. Dupa cateva minute, a trecut. Dupa vreo 2 ore, am simtit o durere, foarte scurta, dar puternica, ce se ducea din partea din fata in spate. Cam ce ar putea fi? P.S. sunt fumator si nu mananc prea sanatos de obicei, in caz ca astea ar putea influenta cauza durerii.

Nu vreau sfaturi gen.
Mananca sanatos, nu mai fuma blahblabblah.
Vreau sa stiu ce si de ce.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| mi25 a răspuns:

Pietricele la rinichi.

| dinaprilie a răspuns:

Nisip, pietre, mâl, junghiuri..probabil palpare plus eco.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pietre la rinichi. Pai cam trebuie sa schimbi alimentația, nu prea ai încotro, dacă vrei sa fi bine.
Și sucurile acidulate trebuie sa le eviți.

| outsidethebox a răspuns:

Nu vreau sa te sperii, insa ar putea fi inclusiv de la inima, un medic de familie care isi face meseria stie ce are de facut, deci programeaza-te cat mai repede!
Multa sanatate!