| Alysorsq a întrebat:

Buna TPU
Astazi am simtit un miros urat in casa cred ca a murit ceva nu stiu nici eu ce dar banuiesc ca ar fi un soricel, am facut curatenie si nu am gasit nimic dar morosul a inceut sa fie si mai tare acum.Ce ma sfatuiti sa fac? ca nu pot sa il gasesc si miroase foarte urat imi e frica sa nu ma imbolnavesc de la miros credeti ca exista sanse sa te imbolnavesti din asa ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Miroase de la canalizare, sau vreun sobolan mort in ghena.

| anonimg a răspuns:

Trebuie sa scormonesti toata camera(mirosul trebuie sa fie doar intr-o singura camera). Poate o fi ceva pe sub pat sau sub sifonier. Poate chiar vreo pisica si-a lasat'urmele' pe acolo.

| vocea a răspuns:

Daca ai vreo pisica ceva ea igur o sa gaseasca mirosul de unde vine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună, se poate să existe rispul de îmbolnăvire. Încearcă să te iei după miros şi să vezi unde duce. Sau caută în gaura de aerisire. Baftăhappy

| anonim191 a răspuns:

Este posibil sa fie de la canalizare

| Alysorsq explică (pentru anonim191):

Nu e nci o sansa ca am verificat