Da, ar fi bine sa mergi sa iti faci acest vaccin. http://www.i-medic.ro/......lor-adulte
Deci, de preferat ar fi sa mi-l fac acest vaccin. Apropo, in acea poza, rana este una mica sau medie?
Vaccinul antitetanos este obligatoriu la plagile prin taiere sau intepare cu obiecte ascutite ruginite.
Du-te la medic sau la orice camera de garda ( chirurgie ) si ei iti vor administra tratamentul potrivit.
Nu te speria
O seara frumoasa.
Este o pur si simplu zgarietura si la cata dezinfectie locala ai facut tu nu mai este nici un motiv de teama eu mi-am taiat un muschi al piciorului pana la os intr-o sarma, dar nu am facut nici antitetanos si nici atata caz!
Multumesc foarte mult ca mi-ai raspuns!
Cu placere
Da ba ca tetanosu asta apare asa peste noapte nu e in nici un caz o boala care se manifesta in timp, da *** ai poza de barosan... tetanosul i inactivat de jmechereala
Buna cel mai bine e sa faci vaccinul eu am stat o seara bine era la picior si a doua zi aveam piciorul foarte umflat! Poti sa te duci la spital daca se umfla mana vaccinul nu doare deloc e ca o intepatura de tantar o sa iti recomande niste pastile pe care va trebui sa le iei!