| ShiningStar01 a întrebat:

Astazi la ora de sport a inceput totul...
Eram in picioare in fata portii de fotbal. Am incercat sa merg cu spatele, dar nici macar un pas n-am facut si m-am impiedicat. Stupid, nu? Dar am cazut, si mana nu stiu cum am avut-o ca am aterizat pe ea. Era rasucita in ultimul hal. Ma doare si acum, la appx 10 ore de la accident.
Dar nu asta e problema. La 10 minute dupa nefericitul si stupidul accident a strigat profesorul sa ne aliniem. Atunci, la aliniere am inceput sa vad in ceata, mi s-a facut cald brusc, eram ametita, ma invarteam toata (cred...sad ) si m-am dus la prof. Mi-a aratat un pix. Cu greu mi-am dat seama ce este (cam 5 secunde) si mi-a zis sa trec pe banca.
Ce a fost asta?
Nu stiam.Credeam ca o sa lesin. sad
Ajutat-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OMGisBrainiac a răspuns:

Mana poate ti-ai luxat-o sau ai facut o vanataie interna. chestia cu caldura etc... poate te-ai speriat sau ai avut lipsa de calciu [nu ai mancat destul si ti-a venit sa lesini] Dar eu zic sa te duci la medic este recomandat pentru mana... iar chestia aia si eu am patit de cateva ori cand nu mancam nimic si ma fortam la sport.

| ShiningStar01 explică (pentru OMGisBrainiac):

Am fost la medic si am mana luxata. Mersi si pupici :*. A, si fundita!

1 răspuns: