| Anonym313 a întrebat:

Buna TPU.
Astazi m-am lovit foarte foarte foarte tare la cap(partea dreapta), dar nu ma doare deloc, doar daca o atig ma doare.Ce trebuie sa fac sa o frec sau sa pun ceva rece? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma mir cum de nu a aparut nimeni cu un raspuns de genul " sa o freci,cu siguranta".
Nu stiu cum ai cazut,cat de tare,sunt multe posibilitati,poti sa se formeze si cheaguri de sange, pot sa nu se formeze, poate nu ai nimic, poate ai, te am lamurit no?

| PeFuga a răspuns:

Pune ceva rece, dar nu direct pe piele. Gen iei o doza de suc de la frigider si o invelesti intr-un prosop subtire si apoi abia o pui pe zona care doare. Daca durrea prsista mai multe zile, ai ameteli, pierderi de memorie, lesini sau constati alte aspecte ciudate, nu ezita sa mergi la un medic!