anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tpu.astazi odurere mare de cap m-a tinut toata ziua in pat.am reusit sa i-au o pastila sa mai calmez durerea, apoi am fost la baie si am vazut ca am bubite pe piept care astazi sau ieri mi-au aparut si uneori ma mai apuca si un tremurat asa...ma gandesc sa nu fi facut o alergie la ceva (i-au pastile)ca la de la mancare nu cred.Ce ar putea fi? Sa fiu ingrijorata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu nu ai medic de familie?
Trebuie să te vadă sau cheamă ambulanța pentru a te duce la spital.
Sănătate!
Pa, pa.

| Fikki a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa iti intrebi parintii sau medicul de familie! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Cu siguranta pare a fii o alergie, dar daca tu nu mergi la medic, nu ai de unde sa stii!
Asa ca nu mai zabovi si mergi la medic.
Te pup!

| dragutzairina a răspuns:

Buna! Pai nu putem afla noi ce avem pentru daca noi presupunem ca este ceva minor si de fapt este mai grav? Asa ca sfatul meu este sa te duci la un consult medical pentru a stii sigur ce ai patit si pentru a putea lua un tratament care sa te ajute.big grin Insanatosire grabnica :* fundita?puppy dog eyes big grin