Te scarpini și de aia apare durerea, dar nu e obligatoriu sa te doară de la asta.
Eu zic ca nu ai nimic ci este o durere normala datorata felului in care dormi. Crestetul capului, partea finala a coloanei vertebrale, calcaiele, la dormitul cu fata in sus, sau urechile, umerii, soldurile, oasele picioarelor, la dormitul intr-o parte, sunt extrem de solicitate, ele fiind rar aerisite cand dormim, putand da dureri la simple atingeri, masari etc. Poti incerca sa masezi usor zona dureroasa cu putin alcool medicinal sa imbunatatesti circulatia sangelui in acea zona. Durerea poate fi si de la tragerea firelor de par atunci cand parul este indreptat cu placa sau sunt folosite bigudiurile sau moatele facute din carpe / diferite materiale tari cu care trebuie dormit peste noapte, deci nu te alarma. Poti masa locul dureros usor, de mai multe ori pe zi si mare atentie sa nu stai in curent fiindca si asta poate fi o cauza a durerilor fiindca vorbim de sistemul nervos al organismului, iar nervii sunt situati in diferite locuri de-a lungul corpului formand o retea. Parul moale si subtire este o mostenire genetica, apoi alimentatia, apa, glandele endocrine etc. influenteaza foarte mult totul! Parul se rareste si isi pierde din calitati si datorita a ceea ce folosim: vopsea (in principal!), fixative, sampoane, geluri etc., deci in cel mai rau caz vei primi niste vitamine si minerale pentru intarire, care te vor ajuta, insa nu cred ca ar fi vreo problema! Numai bine!
E bine sa mergi la doctor asa cum spui.
Poti sa testezi daca durerea vine si cand palpezi direct pielea capului (nu parul) si care zone. Iti va fi de folos sa descrii la doctor.
Eu cred ca poate fi o nevralgie (nervii dor aparent fara motiv). Nu trebuie sa fie periulos dar e dureros. Invata-te sa ignori durerea. Se poate, nu e greu, mai ales daca nu mai esti ingrijorata stiind ca nu e periculos.
Nu cred ca are absolut nimic de-a face cu parul sau alte lucruri.
De vazut la medic.
Parerea mea e sa te tii deoparte de leacuri naturiste si babesti. Fa apel la medici si farmacii.
Sanatate!
Salutare! Desigur! Poti face o vizita la medicul dermatolog! Acesta te va ajuta sa-ti rezolvi problema! Meriti"a doua sansa"
Buna! Si eu am avut probleme de genul asta din cauza faptului ca la liceu cand aveam atelier, imi prindeam strans parul si poate fii si de la asta, eu ti-as recomanda o masca de par cu ulei de ricin, ulei de masline, vitamina A uleioasa se gaseste la orice farmacie sau plafar si galbenus de oua. Le amesteci bine bine pana se face o pasta si te dai de la radacina pana la varfuri si dupa iti acoperi cu ceva orice ai tu prin casa. Si eu am urmat acest tratament si nu am mai avut probleme deloc, parul mi sa indesit, a crescut mai repede, nu o sa mai ai matreata, va deveni stralucitor si catifelat. Si te-as sfatui sa folosesti un sampon bun mai natural de la plafar, ti-as recomanda favisan cu toata increderea.
Dupa cat timp ti s-a indesat/crescut parul?
Acesta masca o folosesti de doua ori sau o data pe saptamana, rezultatele se vad cam dupa doua saptamani daca folosesti masca de doua ori pe saptamana, deci cam dupa o luna o sa se oberve ceva si rezoltatele finale cam dupa 3 luni. La o tipa i-a crescut 10 cm parul dupa o luna cu acest tratament si depinde și de parul tau dar o sa fie bine si evita o periodata vopseaua de par..., placa si lasa parul natural si nu uita samponul de la favisan. Succes si par frumos!