Scuza-ma ca-ti spun asta : nu incerca sa slabesti cu astfel de porcarii,iti pot afecta organismul, mai bine vorbeste cu un medic nutritionist ca sa-ti prescrie o dieta corespunzatoare varstei. Astfel vei putea slabi sanatos. P.s. nu uita de sport, de exercitii fizice sau mersul pe jos sau pe bicicleta. Ajuta la tonifierea musculaturii. bafta!
Pastile de slabit, e greu de gandit doar ideea in sine, 1 micuta pastila sa iti arda grasimile din corp si tu sa mananci in nestire, e la mintea copiilor, sincer. Cum ziceam intr-un alt post, ti regim si alergi, e solutia reala. Numai manca dulciuri, zahar, orice contine zahar, grasimi. Si incearca sa mananci fara paine Bafta!
Unul din produsele care sigur funcționează este Tomato Light. E undeva la 60 lei. Cumpără-l de la un plafar sau farmacie care nu se află îm Mall-uri sau zone centrale (vei plăti mai mult). Produsul taie pofta de mâncare și accelerează arderea grăsimilor. Slăbești cam 5 kg într-o lună. Dacă mai faci și sport, crește numărul kg pierdute.
Eu am slabit 12 kg in 2 luni. E destul de bine, si am folosit pastile pentru slabit naturale Acai Berry Diet. poti incerca si tu http://www.acaidieta.com
millar întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DeDeDeeaSweety întreabă: