| joghu22 a întrebat:

Azi a început sa îmi fie foarte sete excesiv. Urina este transparentă. Poate sa fie diabet? Alte simptome NU am. Îmi este tare teama. Doar am senzația de sete excesivă. Remedii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu!
Urina poate fii transparenta fiindca urinezi des.
Dar diabetul nu apare doar ca ti-a fost sete mult intr-o zi, ci dupa multe saptamanis au luni, in care bei 2-3 litri de apa pe zi si evident nu-i vara, ca sa simti nevoia sa te hidratezi.
Nu-i de recomandat nici un remediu, odata ce nu exista boala.
Relaxeaza-te si bea apa cat vrei, ca nu se face diabet din baut apa, daca nu esti obez sau nu mananci zilnic dulciuri.

| T0T a răspuns:

Urina mereu e transparentă dacă ești sănătos și bei multă apă.

| johnnny123 a răspuns:

Acum o luna ai dormit pe mana stanga si te temeai ca ai facut infarct. Acum iti este sete si te temi ca ai diabet.

Maine o sa stranuti si o sa te temi ca ai cancer pancreatic.

| siriusblack98 a răspuns:

Nu cred ca este om care sa nu fi trecut prin asa ceva macar odata. Sunt zile in care mananci ca un animal, altele in care abia atingi mancarea, unele in care bei un pahar cu apa iar altele in care ''devorezi'' poate mai bine de 5L. Daca dureaza mai multe zile la rand ar trebui sa iti pui semne de intrebare.

| WhiteLife a răspuns:

Nu poți da (lua) un tratament atâta timp cât nu este o cauză pe care sa o îndepărteze. Daca bănuiești că este diabet, mergi la un laborator pentru un test de glicemie. Daca nu e ok, adreseaza-te medicului de familie.

| anonim_4396 a răspuns (pentru WhiteLife):

Au luat-o razna ăștia cu diabetul, numai prostii citesc pe net... Numai diabet au în cap.