| AngelWhatt a întrebat:

Buna TPU
Azi a venit verisoara mea la mine si mi-a spus ca nu vede scrisul la tabla il vede înceţoşat dar lucrurile le vede foarte clar, ea are 12 ani si nu vrea sa le spuna parinbtilor deoarece ea crede ca trebuie sa poarte pentru toata viata ochelari si ei nu ii place
Si mi-a spus ca ea vede de exemplu daca lacrimeaza pentru 2-3 min, ea cand casca ii lacrimeaza ochiul si mereu se forteaza ca sa vada la tablalaughing dar sta si in ultima banca, dar a zis ca daca face ochi mici vede.sad
Vreau sa o ajut!

Dar intrebarile mele sunt:
1.Ea va trebuii sa poarte mereu ochelari?
2.Sa le spun parintilor ei?
3.Cat costa o pereche de lentile de contact?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

1.Are mipopie, care nu poate fi corectata, insa va stopa procesul de imbolnavire a ochiului; La 20 de ani poate face o operatie care o va scapa definitiv de ochelarii de vedere
2.Da,e necesar!
3.Destul de mult si nu se merita.Trebuiesc schimbate o data la 6 luni si zilnic puse si date jos.

| neutrino a răspuns:

Daca vrei sa o ajuti, atunci spune-le parintilor ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand trebuie sa stea in prima banca! Asa cred ca va vedea sau macar
in primele banci!

| EvilThoughts a răspuns:

Spune-le părinților ei cât mai repede.
Nu știu dacă va trebui să poarte ochelari toată viața, dar cu cât amână, cu atât mai mult se agravează problema.
Ai ajuta-o dacă i-ai spune părinților ei, pentru că ei sunt singurii în stare s-o ajute într-adevăr.
Dacă mai amână mult va trebui să poarte ochelari toată viața și nu e de bine.