| SexyChick a întrebat:

azi am descoperit ca am paduchistraight face daca ma vopsesc o sa dispara? raspuns urgent! mersi:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
24 răspunsuri:
| CybeRAthlete a răspuns:

Cere la farmacie ceva contra paduchilor.
bafta

| ღmirunikaღ a răspuns:

Da cu gaz functioneaza si e bun si pentru par stiu ca pare nebunesc da merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce? de unde ti-a venit ideea asta? e complet gresita, vezi trebuie sa te duci la o farmacie si sa-ti iei nu mai stiw eu ce solutie si un pieptan pentru paduchi, succes

| Rayenbow a răspuns:

Bineinteles ca nu o sa dispara vorbeste si u cu un medic despre asta

| LaMijto a răspuns:

Nu o sa dispara pentru ca doar iti schimbi culoarea parului, de preferat sa te speli cu un shampon special, sau in cel mai rau caz sa te tunzi Bafta :&

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! Uite aici s-a mai vorbit despre paduchi aici http://www.tpu.ro/sanatate/cum-poti-sa-scapi-de-paduchi-si-lindeni/

| LauraD a răspuns:

Hello... cam aiurea happy stiu eu ceva solutii... spala-te cu petrol pe par si foloseste un piaptan foarte foarte des pentru a lua ouale din par. piaptanul il gasesc pe la orice magazin gen cosmetice.kiss

| nashu40 a răspuns:

Buna!
Nu, nu dispar prin vopsire. Daca nu ti-e greu tunde-te cat ma scurt. Cand te speli sa folosesti apa cat mai fierbinte, adica atat cat poate suporta pielea capului si sa folosesti si otet in apa, in special la clatire (pe langa proprietatile pe care le are, iti va face si un par lucios si frumos).
Si nu te ingrijora, paduchii trag in general la parul curat. happy
Totusi, poti incerca si o vopsire, s-ar putea sa ajute solutia aia tare.
Succes!

| noktambul a răspuns:

Nu o sa dispara. Insa o sa-i descoperi insa mai greu!laughing

| veronica a răspuns:

Din cate stiu eu scapi de ei daca te vopsesti, si eu cand eram mica si nu ma vopseam se lipeau repede de mine paduchii si de cand ma vopsesc nu mai am problema chiar daca stau langa cineva care are.

| consuelo12 a răspuns:

De disparut nu o sa dispara, dar pur si simplu o sa piara. Paduchii nu rezista la atite componente chimice care contine vopseaua de par.

Succes!

| JustSmile_8808 a răspuns:

Nu, trebuie sa te dai cu gaz in cap straight face

| cinnamon a răspuns:

Uat?laughing Da probabil dispar la cate prostii sunt in vopsele. Daca nu poate o sa trebuiasca sa te chelesti. Stiu si eu?laughing Stau de speli cu petrol

| AndutzaAndu a răspuns:

Eu ştiam că cu petrol scapi de păduchi. thinking

| morenadolce a răspuns:

Ar trebuin sa mergi la un magazin veterinar si cere ceva pentru paduchi este intr-o sticluta micuta si costa doar 7 lei este foarte eficienta si nu dauneaza parului tau nici nu mai trebui sa te cureti vor muri dar dupa aia poti sa te vopsesti ouale vor ramane moarte pe firul de par

| sssoriii a răspuns:

Buna
Spune-i mamei tale sa se duca urgent la farmacie si sa cumpere sampon antiparazitar, costa cam 13 lei.Scrie pe spate indicatiile necesare, dar sa se spele cu acel sampon si membrii familiei tale deoarece paduchii se iau foarte repede si usor.De lindeni(oua) o sa scapi foarte greu si pentru asta trebuie sa te piepteni foarte des cu un piepten des.In camera ta e bine sa dai cu spray de muste.Si nu te mai panica, paduchii ii poti lua oriunde si de la oricine.Mult norockiss

| 10011993 a răspuns:

Eu cred ca scapi si prin vopsire de ei!big grin dar cel mai bine ar fi ca o perioada sa te dai cu otet la clatie o perioada si sa te speli cu un sampon mai dur( cum ar fi Wash&go) si dupa o perioada de cateva saptamani sa te vopsestibig grin dupa nu cred ca vei mai avea probleme cu paduchii!big grin

| BubuLina999 a răspuns:

Buna Rozette. am sa. ti dau eu cateva sfaturi pentru a scapa de acesti paduchi.

mai intai iti trebuie gaz, te duci la farmacie si ceri gaz parfumat pentru paduchi.sau solutie pentru paduchi. daca nu foloseste gaz normal pe par.

apoi trebuie sa o rogi pe mama ta sa te controleze in fiecare seara de paduchi si sa. ti mai ia din ouale paduchilor dupa firul de par, sau ia un pieptane des si dupa ce. ti dai cu gaz lasa cateva ore parul cu solutia si apoi piaptana. te.
e necesar sa te speli mai des pe cap, atunci cand nu folosesti nici o solutie sa pui sare in apa cand te speli pe cap, nu de multe ori odata la o spalare.

sper ca te.am ajutat si stai linistita ca probabil paduchiii i.ai luat de la cineva.

| Fluture a răspuns:

Hei.
Eu stiam ca trebuie sa te limpezesti cu putin gaz.
Sa te speli cu acel sampon antiparazitar de la farmacie.
Iar apoi sa iti iei de pe par.paduchii aia morti, fiindca ei nu cand singuriwinking
Sau te poti pieptana cu un pieptene deswinking

| Andreea_5313 a răspuns:

Cel mai sigur remediu pentru paduchi este petrolul.
Succes, cu vopseaua mai tare il arzi si o sa-ti para rau mai tarziu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o sa scapi, s-a incercat. incearca la farmacie, este un balsam Parasidose+, incearca-l. iti garantez rezultate. am incercat tot felul de solutii asta zhiar a dat rezultate.il ti 45 de minute pe par si dupa te speli. sper ca te-am ajutat.

| Чернобыль a răspuns:

Toata lumea zice de petrol.Eu zic asa:Vopseste-te deoarece vopseaua are chimice la care paduchii nu rezista.

| Чернобыль a răspuns:

Parasidose e mai bun decat oricare.

| AlinaMaricescu a răspuns:

Chir daca te vopsesti, paduchi tot raman.

Fratele meu mai mic a avut paduchi de la scoala.
Mama a cautat un tratament natural pentru paduchi care sa nu ii afecteze scalpul sau parul fratelui meu.

A gasit un Gel natural impotriva paduchilor cu ulei din arbore de ceai (Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.

Am observat la gelul asta ca nu e ca celalalte produse sa iti curga in ochi(gen sampon) si ca deja are in pachet un pieptan special pentru paduchi.
Efectele s-au vazut foarte repede, chiar de la prima utilizare. Fratele meu a scapat foarte repede de paduchi si oaule lor.

Stiu ca mama era tare multumita de produs si chiar ii povestea la o prietena despre cat de eficient e produsul.

Pup happy