| Anonimul69699 a întrebat:

Bună TPU, azi am experimentat si inca experimentez o stare foarte ciudata de ameteala.Ca niste pulsatii, imi simt capul ciudat si cand il clatin brusc la un anumit interval de timp ametesc, dar revin inapoi, dupa vin doar niste pulsatii, care nu ma dor dar intr-un fel accentueaza ameteala.Cand imi misc ochii la fel sau cand ma aplec.Mentionez ca, inainte sa dorm am mancat mult si, ma cam culc dimineata la 5 si ma trezesc pe la 10 11 sau depinde, poate mai repede. Daca stau pe burta, imi pulseaza uneori inima, foarte tare.Imi e cam frica.Multumesc pentru ajutor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Savina23 a răspuns:

Incearca sa te odihnesti cat trebuie, in timpul somnului celulele din corp se regenereaza, creeierul are nevoie de odihna.Se poate sa ti fie rau ca nu dormi de ajuns.Ia ti vitamine, redu energizantele si dormi la timp.O sa fi bine

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu mancatul este problema, ci lipsa somnului de noapte!
Ar trebuii sa stii ca, doar in timpul somnului de noapte, se secreta 2 hormoni vitali bunei functionari a corpului si creierului: serotonina si melatonina. Mai precis, intre orele 10 si 2 noaptea.
Lipsa somnului de noapte, priveaza corpul de cei 2 hormoni si in timp, ajungi sa ai probleme foarte mari de sanatate.
Nu glumesc!

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Pai daca te culci la 5, normal. Posibil si sa ai un somn agitat si sa nu te odihnesti indeajuns, nici nu respiri cum trebuie, creierul nu se oxigeneaza si apar durerile de cap.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa am pățit și eu dar era de la anxietate