| Conii25 a întrebat:

azi am fost la pădure și am cazut din copac pe spate, nu era foarte înalt, dar nu mai puteam respira, vorbii. acum mă doare spatele în partea de sus spre coaste, plămâni mai ales când vorbesc sau alerg, (când mă mișc) sunt îngrijorata, nu știu ce să fac, vreau sfaturi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| EllaMk a răspuns:

Buna! Este posibil sa ai niste fisuri musculare, de acolo si durerile de spate. In cateva zile ar putea trece durerea aceea, muschii au si ei nevoie de timp sa se refaca. Asta nu ar fi o problema grava. De asemenea ar fi o posibilitate, daca durerea nu iti va trece intr-o saptamana, sa fie afectata coloana vertebrala, iar pentru asta ar trebui sa mergi la medicul de familie pentru o examinare. El iti va da si un bilet de trimitere( ar fi bine) catre un radiolog. O radiografie a coloanei vertebrale ti-ar putea spune cu exactitate daca este o problema la coloana sau nu.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la medic, el o sa stie cel mai bine ce probleme ai.

| robertobogdan a răspuns:

Ai fost la medic?!