| ValerieAddams a întrebat:

Azi am iesit cu mama in oras si brusc am inceput sa ametesc,avem senzatii de lesin, mi-am pierdut vederea temporar si aveam senzatia ca imi singerau urechile. Dupa ce mam asezat si mam stropit cu apa mi-a trecut. Oare ce poate fi? Sa repetat si vara trecuta de vreo 2 ori. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sophiem a răspuns:

Probabil ca ai facut hipoglicemie, adica iti scade zaharul din sange. Ai mancat ceva inainte?

3 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Poate fi o hipoglicemie, o hipocalcemie sau o hipotensiune. Ar fi bine sa treci pe la medicul tau pentru o scurta evaluare. http://www.i-medic.ro/primul-ajutor

| 현주 a răspuns:

Cred ca ai glicemia scazuta.Sau poate e de la caldura, la cat de cald e afara nu ma mir.Si mie mi s-a mai intamplat.Inainte sa mai iesi afara, ia doua linguri de zahar.Ori e varianta cu glicemia scazuta, ori cu caldura.Nu te ingrijora, nu e grav!