| 9dianaa a întrebat:

Azi am inceput tramanetul cu ROACCUTANE. Ce produse as putea folosi pentru a mai "usura" munca? Pentru buze, ochi, piele. Ce regim alimentar ar trebui sa am? Medicul meu dermatolog nu m-a informat ft bine. Multumesc! Ofer funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| măcheamăăăî a răspuns:

Nu ai nevoie de un regim alimentar.Incearca sa eviti alimentele bogate in Vitamina E.Pentru buze foloseste uleiul de ricin, iar pentru piele parerea mea este ca ar trebui sa-ti pui in gelul de dus ulei de masline. Oricum nu cred ca vei avea mari probleme cu pielea si nici cu ochii.Cu buzele e mai naspa big grin

2 răspunsuri:
| iulia_7948 a răspuns:

Eu m-am chinuit de la 10 ani cu acneea. Am luat roaccutane, sotret, o mie de antibiotice si alte solutii cutanate. Degeaba, mi-am distrus sanatatea si nervii plus depresia specifica acestui tratament. Pana am mers prima data la ginecolog, unde mi s-a descoperit un chist ovarian. Dupa ce l-am tratat, au trecut si cosurile. Dupa 10 ani de chin si rusine, cosurile mi-au trecut in 2 3 luni, si aveam fiecare por iritat, nu numai pe fata. Asa ca...incearca si un control la ginecolog, o ecografie abdominala. Bafta!