anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tpu.Azi am mancat un pateu cu branza si a inceput sa mi se umfle pielea sub ochi si deaupra exact sub sprancene si simt un pic umflat si obrazul.Ce as putea sa fac? va rog ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Tyrr a răspuns:

Du-te la medic...nu imi dau seama despre ce e vb pentru ca nu pot sa te vad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai ti-as recomanda sa nu mai manaci acel pateu se pare ca probabil contine ceva la care esti alergica in rest eu am doar 12 ani si n-am de unde sa stiu ce ai putea face din pacate sad sper sa te simti mai bine.

| dragos9234 a răspuns:

Cel mai bine te duci la medicul de familie, intretimp poti lua un anti-alergic, de preferat aerius.

| InViataReala a răspuns:

Poate pateul a avut ceva, dar nu poti fi sigura ca e de la pateu. Poate ai mancat si alceva.

| Buburuza2222 a răspuns:

Trebuie sa mergi URGENT la medic pentru ca poate fii alergie sau poate fii mai rau!

| GabiiHaș a răspuns:

Mai mananca o felie.