| Hosu a întrebat:

Azi am muncit pe la tara si cumva mi-a intrat in ochi prag de rumegus. Ma cam ustura cand clipesc si mie rosu ochiul. Nu stit exista ceva picaturi pentru ochi care sa curete ochiul sau ar trebui sa ma vada un medic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clateste-l bine cu apa rece din abundenta, iar in cazul in care nu-si revine in cateva zile(2-3),fa o vizita la medic.In schimb, nu ar trebui sa fie cazul de consult, ochiul ar trebui sa se curete singur.

3 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Spalaturi cu ceai de musetel, si daca ai lapte puneti lapte in ochi.

Daca te jeneaza in continuar mergi la oftalmolog.

| Fiction a răspuns:

Poti sa-ti tii o felie de cartof rece pe ochi.Si mie mi-a cazut rumegus anul trecut. Daca vezi ca nu prea functioneaza, consulta un medic. Sper ca te-am ajutat. sad
P.S.Imi pare rau pentru ochiul tau sad

| redQueen a răspuns:

Leacurile babesti nu sunt de ajutor. Du-te la medic cat mai curand(maine) pentru ca daca lasi sa treaca de la sine s-ar putea ca ochiul sa se inflameze. Daca mergi la medic nu te gandi ca o sa te taie sau o sa faci operatie. Este o procedura foarte simpla. Si nu vorbesc prostii, am medici in familie, deci stiu ce terci mananc. Bafta!