| Lorє๔คnค a întrebat:

azi am vazut inainte sa merg la scoala, ca langa masina bunicului(el ne duce la scoala, eu, verisoara si sora)un catelus dragut, portocaliu inchis care era de vreo 5-10 cm inaltime, deci intrebarile mele sunt:sa-l iau acasa? oare are purici? oare e bolnav?(deoarece, imi pare rau... am uitat sa mentionez, stranuta in continuu)oare cineva il cauta?
Pentru ca eu am mai trecut prinasa ceva cu 2 catelusi, foarte draguti, dar care unul a plecat din curtea blocului, iar pe celalalt l-a luat cineva la tara...Multumesc anticipat! Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Artemisia a răspuns:

Pai prima data pune anunturi in oras, unde stai tu :am gasit caine pierdut.(nu uita sa lasi si un nr de telefon)
daca nu vine sa il ia nimeni in cateva zile sau luni, il pastrezi.
ii dai un nume catelului.
il duci la un veterinar sa ii dea toate vaccinurile.
ii faci o baie, cu sampon anti purici(pe care il gasesti in orice famacie veterinara)
ii pui o sgarda anti purici.
si gata treaba, te jcoi cu el, ii dai de mancare, iar cainele o sa se obisnuiasca cu tine, si nu o sa te paraseasca, pentru ca el o sa stie ca tu esti stapanul lui, care il iubesti, ii oferi mancare si dragoste.
animalele nu pot vorbi, dar si ele sunt destepte.
animalele recunosc un stapan bun.

p.s.nu uita sa plimbi cainele pentru a nu se plictisi!

please funda?

3 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Purici mai mult ca sigur aer. Nu avem de unde sa stim daca e bolnav. Indicat e sa il duci la veterinar la deparazitare, daca tu neaparat vrei sa-l iei acasa.

| Lorє๔คnค explică:

Nu e chiar medicala, dar voi ce ziceti?

| CrazyClery a răspuns:

Mai bine dai un anunt despre acel catel...eu zic sa il iei si sa il duci la un medic veterinar, dar ai grija si de sanatatea tabig grin