| lumyluminitza a întrebat:

Azi bunicul meu a sudat la un vecin... L-a prins arsura. si nu mai vede. Cine imi spune si mie in afara de pusul cartofilor pe ochi si mersul la medic. Nu vrea nicicum.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| aFurisit a răspuns:

happy DAca stii o farmacie deschisa Non -stop, pe langa tine, poti sa te duci(insotita desigur smug whistling) si sa ii spui problema. garantez ca te va ajuta! Stiu ca sunt ceva picaturi, dar nu mai retin numele ..xilina..sau ceva de genu` happy

Daca nu ai noroc sa gasesti deschis. sparge geamu` whistling (glumesc)

Aplica-i ceva comprese cu apa rece, pe moment ii va mai calma iritarea big grin...

Unii spun ca, cartofii nu sunt buni ca au nu stiu ce. si nu e bine pentru ochi, altii ca nu e bine sa pui comprese cu musetel, contine nu stiu ce chestii ..numai "filozofi". big grin.