| Suntbaiat123456789 a întrebat:

Bună TPU, azi de dimineață am vomitat odată și am mers apoi la doctor. M-a apăsat pe burtă și mă întrebat unde mă doare. Pe mine mă durea groaznic în partea stângă burta și de durere am urlat într-un hal de mă mânca rușinea față de doctor. Acum mă simt puțin mai bine dar ceea ce mă îngrijorează este că doctorul a spus că dacă durerea persistă după tratamentul cu medicamente pentru dureri atunci trebuie să îmi fac o ecografie abdominală că există riscul să am apendicita perforată. Întrebarea mea este ce aș putea să fac să nu mă mai doară burta în partea aia deoarece mă lasă durerea vreo 30 de minute sau o oră și apoi iar apare? Dați-mi sfaturi cum să scap de durere. Vă rog să nu faceți mișto de mine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Feri5 a răspuns:

Apendicele se află în partea dreaptă, jos!
Totuși, este bine să faci o ecografie, pentru diagnosticarea corectă a bolii și prescrierea tratamentului.

| Suntbaiat123456789 explică (pentru Feri5):

Știu, dar doctorul mi-a spus că și durerile în partea stângă jos pot fi simptom de apendicită perforată.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ia pastilele care ti le-a dat medicul si mergi la o consultatie la spital, sa te palpeze un chirurg pe burta.
Probabil ai o banala apendicita, ca de era una perforata, erai trimis direct la spital de catre medic si deja operat.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că există riscul să am apendicita perforată.
Modul de exprimare a medicului mă îngrijorează. Nu am fost de față, să știu exact cum s-a exprimat. dar în fața acestui risc, investigația trebuie făcută imediat.

| Mosotti a răspuns:

Pai nu ai intrebat doctorul ce ne intrebi pe noi?! Trebuia sa-ti dea un calmant antidurere sa iei.

Răspuns utilizator avertizat