anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

azi de dimineata cand m-am trezit am avut diaree si imi venea sa vomit ..ma simteam rau de tot cum ma ridicam din pat ma lua iar cu ameteala. Acum ma simt un pic molesita si ma doare carnea la atingere. Ce poate fi?
Precizez ca ieri am combinat multe alimente chiftele, pilaf, salam de biscuiti, jumate de pepene ( cred ca de la el am facut diaree deoarece am mancat si la 12 noaptea ).
Sfaturi va rog happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raiku a răspuns:

Buna bombonik425, am patit si eu asa acum cateva zile. Cred ca ai contactat o raceala interna.
Aceasta raceala e diferita de altele deoarece simptomele nu prea sunt vazute. Adica nu ai nasul infundat, nu ai febra etc.
Eu m-am tratat acasa. Am luat Paracetamol (1),si Nurofen Raceala si Gripa (2) odata la 8 ore.
Pentru inceput incearca sa iti faci un ceai de musetel.
Nu iti recomand ceaiul de menta deoarece poti vomita daca ai un organism mai slab.
Fa-ti niste paine prajita caci daca ai avut diaree esti "stricat/a" la burta.
Daca nu te simti mai bine nici peste o saptamana sau doua du-te la medic.

Insanatosire Grabnica

4 răspunsuri:
| BeHappyOriceArFi a răspuns:

Ai mancat atata si la 12 noaptea normal ca iti vine sa vomiti si sa te simti ametita mai ales daca si si un stomac sensibil, asta e din cauza stomacului, ti s-a facut rau, incearca sa stai in pat si sa nu mai mananci asa de mult, si daca nu iti trece intr-o zi du-te la Medic findca e posibil sa ma insel straight face

| eduardstoica a răspuns:

Cea mai buna idee este sa te duci la medicul de familie ca noi nu suntem doctori si doctorul iti va da bineinteles niste sfaturi sau o sa iti dea o trimitere la un spital