| d0areu a întrebat:

Azi dimineata am desfacut o conserva. Si cum am desfăcut-o, stiti voi ca este foarte ascutit capacul acela care il rupi de la orice conserva, si m-am taiat cu el foart tare ( cu capacul de la conserva ), se vede si carnea, aproape pana la os, m-am taiat in palma la mana stanga.( Nu intrebati cum ). Asa, a curs foarte mult sânge si acum sunt bandajat la mana. M-am taiat foarte rau.Acum toti o sa ma intrebe ce am pătit la mână, nu pot sa le zic ca m-am taiat cu capacul de la conserva. Ce sa le spun? Ca m-am tăiat cu drujba?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Lisiele a răspuns:

Eu ma gandeam ca intrebi ce sa faci ca sa-ti treaca, nu ca te chinuie ce le vei spune celorlalti...

| anonima0101 a răspuns:

De ce nu le spui adevarul? smug

| danutzu96 a răspuns:

NU, nu vrei sa stii cum arata o mana taiata cu drujba. Lantul acela face mana zob. Am vazut si taieturi de flex care aratau oribil mai ales cand are disc de taiat lemn (dintraia cu dinti, la fel ca drujba, dintii aceia rup carnea). Pur si simplu spui ca te-ai taiat in ceva.

| d0areu explică:

Apropo, m-am taiat si in flex mai demult big grin