| rafaelos99 a întrebat:

Azi dimineata am plecat la scoala, si am baut o cutie de lapte cu un baton (nimic neobisnuit). Cand m-am intors de la scoala, a inceput sa ma doara burta, ( precizez ca iau pastile, antibiotic sau asa ceva pentru masea ) si am mers la baie. Am facut prima oara diaree, apoi practic, ma pisam pe fund laughing. Adica iesea apa din fund. am stat aproximativ 1 ora si 30 de min in baie, si tot imi venea sa vomit dar, nu iesea. Ce credeti ca am? Apropo, inca ma mai doar burta, tot mai fac diaree dar nu mai fac asa de tare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| oHarryo a răspuns:

Nu ai nici racit, nu e nici o problema cu laptele si batonul, problema e combinatia. Oameni buni nu mai combinati antibioticele cu lapte sau orice lactate. Unele antibiotice sunt sensibile la lactate, trebuie avut grija, ai sa iti revii. happy NU MAI COMBINATI LACTATELE CU ANTIBIOTICE. (nu esti primul care sesizeaza problema aceasta aici). Sanatate!

| Marus91 a răspuns (pentru oHarryo):

OHarryo are dreptate
nu trebuie sa bei lapte atata timp cat folosesti antibiotice

8 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Ia Furazolidon si urmeaza un regim alimentar pentru diaree (paine prajita, orez fiert, ceai de menta). http://www.i-medic.ro/......-medicului

| MisFit20 a răspuns:

Ai racit la burta. Ai facut baie cu apa rece, ai fost de curand la mare sau pur si simplu ai dormit dezvelit, ori cu geamul deschis.

| Skypee a răspuns:

E o probleme de la lapte sau baton, verifica pe ambalaj daca inca le mai ai sa nu fie expirate sau poate ai mancat ceva ce nu ti-a priit.Sau mai e o varianta, esti alergica la scoala, daca tu zici ca ai avut senzatiile astea dupa ce ai venit de la scoala.Cei mai multi incearca sa scape de la alergiile de la scoala cu o metoda numita chiul, hai ca glumeam, e doar o problema cu stomacul, o mica indigestie de la mancare.O sa iti revi peste o zi sau daca ai ghinion peste maxim o saptamana, bafta.

| geani444 a răspuns:

Laptele si batonul poate a fost expirate tot timpul sa va uitati la data expirari

| sofymadd a răspuns:

Intrebare:citi ani ai? poate ti se incepe ciclul.

| Roxana088 a răspuns:

Ai toxi-infectie alimentara, du-te la spital, iti zic din proprie experienta!laughing

| 573F4N2000 a răspuns:

Incearca si tu sa iei sa bei ceai si stai in pat...