| Tymycy a întrebat:

azi dimineata am simtit o durere mica in piept in jurul inimii, si dupa cateva minute mi-o trecut ma gandeam ca nu-i nimic, poate ca iar mi sa ridicat pulsul. dupa cateva ore m-a luat o durere de piept tot asa dar de 10x mai tare, abia respiram, simteam ca ma sufoc, ma dureau umerii si ma lipseam fara putere de abia mi-am ridicat mana. si numai dupa vreo 30 de minute mi-am revenit cat de cat. ce ar putea fi?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| annaZz a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa consulti cat de repede un medic. Dar depinde si ce varsta ai. S-ar putea sa iti creasca inima, insa nu sunt sigura, mai ales daca nu iti stiu varsta.Trebuie sa iei masuri, cu inima nu te joci.

| Tymycy explică (pentru annaZz):

Am 19, dar sufar si de trachicardie, si bunica, cu care foarte semen prin comportament si tot, are si ea boala de inima.

| annaZz a răspuns:

Oof, e mare pacat sa fii cardiaca de la varsta ta! Trebuie sa iei masuri, as vrea sa mai aflu cate ceva despre cazul tau, mi s-a intamplat si mie. Sper sa te faci bine, si nu uita, consulta un medic!

| Tymycy explică (pentru annaZz):

Acum am terminat toate analizele, tot.din pacate am boala basedow graves, acum urmez tratament si sa vedem, ce o sa urmeze sad