| ionut332 a întrebat:

azi dimineata cand m-am trezit am observat ca s-a umflat preputul, dar nu tot doar in stanga si in treapta si ceva gen jumate din degetu mic si seamana ceva gen o besica, dar nu stiu daca are sau nu ceva lichid inauntru ei. Nu ma doare cand apas si nici nu e exagerat de umflat undeva pe la 0, 2 cm. Precizez ca aseara m-am mast urbat. Oare o fi ca ma mas trubez des ( o data la 2 zile ). Am citit pe internet ca s-ar trata daca m-as spala mai des pe penis (mersi spal o data la 2 zile ). Scuze ca nu am explicat cum trebuie, dar am nevoie de ajutor.

P.S. Fara jigniri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Holy2010 a răspuns:

Nu stiu ce varsta ai dar igiena corporala tine de reguli elementare. Trebuie sa te speli ZILNIC! Ai auzit de dusul de dimineata? Cum o data la doua zile? Si daca tot te mast. e obligatoriu sa-ti speli mainile inainte. Chiar nu vrei sa freci toata mizeria in zonele intime pentru ca mai apoi sa poata prolifera microrganisme in mediul umed si cald oferit de preput.
Ai o inflamatie datorata lipsei de igiena si probabil ai fost si prea entuziasmat la ultima mast. Spala zona cu apa si sapun si abtine-te cateva zile.

1 răspuns: