Pai nu vezi ca a patit
are usturimi si trebuie un pic atentie
Buna! Eu nu știu ce sa mai cred. Acum nu ma mai ustura, simt doar, tot foarte puțin, senzație de rece acolo. Va trece de la sine? Am avut puțină secreție, dar mama zice ca e totul in regula și ca e din cauza ca trebuie sa îmi vina menstruația pe 2 Septembrie.
Va rog îmi puteți Răspunde?! Sunt foarte îngrijorată și mama tot zice ca nu am nimic! Mi-e frica de candidoza și vaginită. De durut nu mă doare, nici când urinez nici când ating. E doar senzația aia ca și cum ar fi rece acolo.
Cum sa ai candidoaza? asta nu se face rapid, prima data in gura mai multi ani apoi se duce in jos si pana ajunge la vagin e cale lunga.nu ai nimic,,, poate te ai iritat chiar de la h igenica si nu stii
Pune bicarbonat in apa calduta si spala usor, poti pune iaurt, sau ulei de cocos, nu te mai sterge cu h igenica, stai fara chiloti trece cam in 2 3 zile, deja ai o mica infectie
Spalatul cu apa cu bicarbonat, iaurt rece, e valabil si pentru manacrimi la barbati,
Nu ai pățit nimic draga mea, acel gel contine anumite substanțe, posibil si alcool, si acele substanțe te face sa te piste, stai linistită, nu ai pățit nimic, du-te la baie limpezește vaginul, si gata, nu te mai ustura