| X3BET a întrebat:

Azi dimineata m-am trezit cu o durere la mana dreapta, iar apoi in decursul acelei zile am observat ca mana ma doare foarte tare cand iau ceva greu in mana si nu pot sa ridic nici o sticla cu apa fara 2 maini iar inainte de ziua asta reuseam fara probleme. Ce pot face si de ce mi se intampla asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| iamdeeeeeni a răspuns:

Am pățit și eu acest lucru, dar mi-a trcut după 24-48h. Posibil ai dormit într-o poziție mai puțin bună sau dacă ai făcut efort fizic în care ai implicat și mâinile... Dacă nu îți trece în aprox. 48h îți recomand să consulți un medic sau pe cineva care se pricepe, pentru a evita alte incidente. Seară placută! =)

1 răspuns:
| Băă_Calin_1997 a răspuns:

Probabil ai facut ca si mine. Am dat un pumn in perete si nici eu nu puteam sa ridic ceva cu mana, timp de cateva zile. După a trecut
Pune ceva rece acolo, poate trece.