| Snowclaw a întrebat:

azi dimineata ma simte-am bine, dar la scoala aveam nasul rosu(poate de la faptul ca am consumat un pachet de servetele), mi s-a infundat nasul, am fost de serviciu pe clasa intr-o zi in care avem practicele, si m-am simtit rau.ma doare si gatul, si de-abia pot sa merg. ce sa fac, ma duc maine la scoala sau nu? pentru ca diriginta mi-a spus ca trebuie sa stau acasa, dar am vineri test la geometrie:C.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| protos87 a răspuns:

Pentru nasul infundat ia niste Olynth, dar nu mai mult de 4 zile (pentru ca nu-si va mai face efectul, apare tahilaxia) apoi faci 2-3 zile pauza dupa care mai poti face o cura. Pentru durerea in gat poti incerca un propolis sau stroptogal. In cazul in care si tusesti, iti recomand un sirop. La farmacie sunt diverse sortimente, pentru tuse plina si seaca. Pentru starea ta generala de rau, trebuie sa te odihnesti si sa lasi organismul sa se recupereze. Nu recomand sa incepi din prima cu medicamente puternice. Deasemeni un ceai (la vrac, nu prostii la plicuri sau mai stiu eu ce) cu putina lamaie te va ajuta.
Poti incerca sa mergi doar la test.
Multa sanatate!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca poti du-te numai la test

| Estera123 a răspuns:

Mai importanta e sanatatea ta, nu un test.
Stai acasa, bea ceai cu lamaie, ia niste coldrex/fervex/theraflu(nu pe toate odata, ci doar una laughing). Mai ia niste strepsils sau tantum verde