| CatMeadow a întrebat:

BUna TPUhappy azi dimineata mi-au aparut niste bubite pe picior si pe spate, mai pe dupa-amiaza mi-au mai aparut pe linia pantaloniilor in spate si una pe gatlaughinglaughing desi acum rad este foarte suparator si nu stiu ce sunt si de unde au aparut. O fi urticarie, muscaturi de puricilaughing chiar nu stiu ce sa fac. sper sa nu-mi mai apara. ca sa va spun cum arata sunt mici, dar s-au umflat putin, m-am si scarpinat, au un punct rosu in mijloc deci seamana a fi muscatura.chiar nu stiu de la ce, sau de unde au aparut. ieri am fost la ziua cuiva si am mancat un tort mai ciudat. dar mi-a placut totusi, e a2a oara cand imi schimb lenjeria de pat saptamana asta,laughing nu stiu ce sa mai fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| IngerashAlexutza a răspuns:

Poate esti alergica la ceva

| Crynaable a răspuns:

Poate ai facut intoxicatie alimetara, pe mama ta ai intrebat-o ce sa faci?