| Roxxy03 a întrebat:

Azi este a 11 zi de cand banuiesc ca am luat virusul de varicela. Insa nu mi-au aparut bubitele, uneori simt o usoara durere de cap dar in rest sunt ok, am pofta de mancare si nu am facut nici febra. Exista sanse sa imi mai apara bubitele daca nu au aparut pana acum?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Esti ipohondra-adica iti inchipui ca esti bolnava.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, este posibil să-ţi apară erupţia în următoarele 10 zile :(

"Incubatia variaza intre 10-21 de zile, in medie fiind de 14-15 zile iar carantina dureaza 3 saptamani." - SURSA :
http://www.sfatulmedicului.ro/varicela

Vezi alte detalii şi la linkul :
http://dr.herdea.ro/medicale/61/varicela

Toate cele bune.

| SweetMinion a răspuns:

Dar la medical de familie ai fost? Sa iti spuna el ce si cum?

| Admunssen a răspuns:

Mergi la medic, nu mai sta! Chiar daca e o simpla banuiala.

| GCS8 a răspuns:

Orice om care nu a mai facut varicela si este expus ei, are sanse de 5% sa nu o faca... timpul de incubatie este de 10 zile happy. Deci sa speram ca nu faci happy

| Roxxy03 explică (pentru GCS8):

Sper ca nu o sa fac. Multumesc de raspuns.

| kalimdor a răspuns:

Daca crezi ca ai avut varicela, dupa 11 zile trece si nu mai e contagioasa, dar nu prea am vazut varicela fara bubite, trebuie sa apara macar cateva deci nu cred ca asta e

| Roxxy03 explică (pentru kalimdor):

Nu..deci un coleg avea virusul de varicela si imi era frica sa nu fi luat si eu. Dar azi e a 11 zi si nu au aparut bubitele.

| kalimdor a răspuns (pentru Roxxy03):

Trebuia sa ai un mic procent de bubite pe corp in orice caz si cum am spus, dupa 11 zile nu mai e contagios deci chiar nu mai conteazawinking

| Roxxy03 explică (pentru kalimdor):

Nu am avut varicela, mie imi era frica sa nu fi luat virusul acela. Dar vad ca nu mi-au aparut bubite, deci sper ca nu am luat.

| VeveritaSiberiana a răspuns:

Daca atunci cand ai fost prunc mic ai facut varicela acuma nu poti sa mai faci decat pojarhappy daca nu ai facut acuma este timpul SUCCES