| ajutordaufundaajutor a întrebat:

Bună TPU! Azi la liceu ma uitam în capul colegei mele din fața si am observat ca are păduchi(vb serios!).
Ce fac daca iau si eu? Sunt șanse sa iau si eu dacă stă în fața mea? Cum o fac sa nu mai aibă păduchi? Rog seriozitate! Dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Spune-i URGENT direi, vă bagă fata aia, pe toți, in rahat

| StoicAnalysis a răspuns (pentru sierra1):

Mai bine sa ii spuna intre 4 ochi pentru a evita o scena de batjocura asupra fetei. Daca fata nu va intelege, macar ai avertizat-o si ai pregatit-o din timp pentru ce va urma.

| sierra1 a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Diriginta - se presupune că e matură - REZOLVĂ problema dacă există, cu TACT

| StoicAnalysis a răspuns (pentru sierra1):

Da, o utopie de care ne putem lipsi in cazul asta. Mai bine mergi la sigur in situatia asta. Daca diriginta o da de gard si umileste fata respectiva, e mai grav decat daca fac asta colegii ei. Cel mai bine ar fi intai sa-i spuna fetei in privat. Daca intelege, va merge acasa si va vorbi cu parintii ei sa le spuna motivul absentei celor de la scoala.
Onoarea, tactul, promisiunea, decenta, sunt din ce in ce mai rare in ziua de azi.

| ioana748 a răspuns:

Vorbesti cu ea intre patru ochi.
Ii spui ca este spre binele ei sa stie, ca se poate intampla oricui si ca nu este vina ei ca o ciupesc tantarii, inseamna ca are sange dulce si este om bun.
Incerci sa transmiti cu delicatețe si recomanzi sa mearga la farmacie sa ia solutii.
Spui ca si verișoarei tale sau o invenție d asta...i s-a intamplat si face parte din viata.
Bafta,

| TimberWolf a răspuns (pentru ioana748):

Acu serios vorbind e o situatie nasoala si oricum ar da-o o sa iasa urat pentru persoana in cauza, iti dai seama sa iti spuna cineva ca ai paduchi laughing)
Eu cand eram clasa a 9-a am avut dermatita, pentru cine nu stie dermatita e atunci cand ai matreata mai multa decat de obicei si unii colegi de-ai mei credeau ca nu ma spal in cap dar eu faceam dusuri de doua ori pe zi in speranta ca poate dispare matreata dar era si mai rau.
De craciun trebuia sa ne facem cadouri unii altora si fiecare aveam o persoana aleasa de doamna diriginta careia trebuia sa ii facem un cadou, mie trebuia sa imi faca o fata cadou, si asta mi-a cumparat un sampon si cand mi l-a dat mi-a zis sa ma mai spal in cap rolling on the floor

| ioana748 a răspuns (pentru TimberWolf):

laughing Cu totii am trecut prin momente penibile, stiu ce spui, dar in ideea sa i usurez situatia
si celui care spune vestea.
Daca ar avea cabinet medical era mai usor, ca ruga cadrul medical sa i cheme Ia un control de rutina, inaltime, greutate, semne pe piele, bazaconii....si se rezolva problema, poate mai nu stiu cumhappy
Viata are si momente nasoale, dar trebuie sa afle.
Lasa ca paduchii cica aduc noroc.
rolling on the floor

| TimberWolf a răspuns (pentru ioana748):

La noi la romani daca calci in **** sau ai paduchi ai noroc laughing
E imposibil sa nu aiba cabinet medical.

| ioana748 a răspuns (pentru TimberWolf):

Atunci sa mearga la cabinet si fata sa nu stie...stie decat cadrul medical respectiv si controlează toata scoala. Fata o sa afle in contextul in care sanchi este epidemie in scoala.
Suntem o tara de norocosilaughing

| ioana748 a răspuns:

Stim despre paduchii.
Subiectul era altul.
Dar Robotzii nu stiu despre empatie.

| ioana748 a răspuns (pentru ioana748):

P.S. Te rog nu mi da definitia empatiei.

| TimberWolf a răspuns:

Pai eventual ii spui sa iti dea doar din aia lati.

| Ancadorinapascale1993 a răspuns:

"Băi eşti nebun" iarta mi expresia? dar nu ma pot abtine, in secolul asta mai e asa ceva?
Mergi la director, diriginte ce-o fi urgent! Ia-o separat in hol, sau afara si zii frumos. Poate nu stie fata! Cu toate ca e cam imposibil dar na! Sa zicem

| sierra1 a răspuns (pentru Ancadorinapascale1993):

"Ancadorinapascale1993: Băi eşti nebun..."

doar atâta te duce bibilica?

A diagnosticat postacul că fata in cauză CHIAR ARE PĂDUCHI?
Nu, doar crede că