| Bєshka a întrebat:

Buna tpu.azi la scoala m-a lovit un baiat cu un lemn in cap si mi s-a facut un cucui mare.ma doare tare.am pus un prosop ud pe el si parca incepe sa nu ma mai doara atat de rau. dar parca simt ca mi s-a spart capu. oare mi s-a spart? cum pot sa aflu in afara sa ma duc la doctor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| paulpaul25 a răspuns:

Nu! Daca ti s-a facut cucui nu cred ca e spart, daca era spart curgea mult sange! Eu zic sa te linistesti si recomand compresa cu apa rece sau Rivanol!

4 răspunsuri:
| alexandraalis a răspuns:

Daca nu iti curge sange, nu ai "capul spart".
Pune gheata sau prosopul ud, bea un comprimat de ibuprofen sau algocalmin, sa-ti cedeze durerea.
Daca esti alergic la algocalmin, sa nu iei acest medicament.
Stai linistit in pat.
Mai vorbim peste cateva zile sa-mi spui cum te simti.
Deocamdata nu ai de ce sa-ti faci griji.
Sanatate.

| Safire17 a răspuns:

Daca nu ti-a curs / iti curge sange inseamna ca nu ai capul spart. Incearca sa iei un nurofen sau algocalmin. Sau sa iti mai pui prosop ud sau gheata pe lovitura. Asa ca eu cred ca nu ai de ce sa te ingrijorezi.

| pwp a răspuns:

Tot ce se poate sad
Le-ai zis parintilor tai?

| CrazyTeenager a răspuns:

Daca vrei sa stii exact te duci la doctor.