| LanaDelRayFan a întrebat:

Azi la volei faceam alergare cu spatele si am cazut. Va rog sa nu radeti dar m-am lovit la nada fundului >:" ...Ma doare ingrozitor si mi-e frica sa merg la doctor.Mi-a intepenit spatele. Nu ma pot misca,nu pot alerga, nu pot face nimic, decat sa stau in pat. Orice sfat e binevenit. Ofer o MARE MARE fundita puppy dog eyes. Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| ZOZOKid a răspuns:

Trebuie neaparat sa mergi la doctor. Dupa simptome, este posibil sa-ti fii accidentat coloana vertebrala. Mai ales ca din "noada fundului" ies toate manunchiurile de nervi ce controleaza pelvisul si membrele inferioare. Poti avea mari probleme daca lasi asa. Du-te cat de repede poti la medic, cu loviturile la cap si la coloana nu e de glumit.

| Smile2BHappy a răspuns:

Incearca sa te masezi pe spate cu ceva crema. Dar nu trebuie sa iti fie frica sa mergi la doctor ca nu are cum sa fie ceva grav.

| MaryLeo a răspuns:

Asta nu este de glumit, trebuie sa mergi la un medic sa te vada. Dintr-o cazatura se poate ajunge la ceva grav...