Pai
1.Imi pare rau pentru accidentul tau si vindecare grabnica!
2.Nu faci nici un "Cheag" daca te-ai lovit cum ai spus "cheagul" se face doar cand ti-ai spart capul si nu a curs sangele si a ramas acolo sa faca coaja ceea ce este grav ca poate determina dureri groaznice si vorbesc din experienta
3.nu ai de ce sa te temi i-ati un pansament sau ceva curat pui nitel Spirt doar putin ( dar daca ai capul julit pune alifie de galbenele)
si in max 1-2 saptamani probabil ca vei fi uitat de acest accident
Funda?; x
Mergi urgent la medic sa te trimita la analize. Poti sa mori din asta. Nu te juca!
Daca te doare mai multe zile la rand du-te la medic sa iti faca un tomograf sau rmn. Asa mi-a dat mie un idiot cu o piatra in cap si dupa 3 ani s-a vazut urme la RMN.
Nu am rana, doar mi-a cazut o buturuga in cap si am vazut stele verzi, nu am julituri da ma doare putin si daca scutur capul ma doare si mai tare
Cu atat mai bine ca nu ai rana doamne fereste
dar el te doare pentru ca atunci cand buturuga ti-a cazut un cap ti-a "scuturat" oarecum creierii(cel mare si mic ) si probabil ca tia apasat si un pic pe gat (un pic putea fi mortal doamne fereste) si in cazul acesta nu mai da din cap ca nu esti la spectacol doar misca din 5 in 5 minute gatul in stanga si dreapta si apoi incearca se stai nitel linistit in pat cu gatul in sus
Iar maine dimineata incearca sa folosesti alifii gen voltaren si altele dar sa fie specific problemei tale si apoi incearca sa iti faci niste ceaiuri sa nu care cumva sa ai probleme la vorbit, la inghitit, la baut.(nu alcool ) ) si cam asta ar fi iar data viitoare mai multa atentie