| andulovecrazy a întrebat:

Buna TPU.Azi mi-a venit ciclu(nu pentru prima oara)si ma doare foarte rau burta am luat pana acum 2 pastile de nurofen de durere si nu isi face efectul. ce sa mai iau ca nu mai pot de durere va rog ajutati-ma

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| SpagheteCuKetchup a răspuns:

Ibuprofen 400love struckmereu ma ajuta

| PinkDea a răspuns:

Eu zic sa nu iei nimica chiar daca te doare burta, dar daca vnu vrei sa ma asculti trebuie sa iei tot un nurofer dar sa fie mai concentrat (in loc de 200 de g sa aiba 500g )
sa NU iei ALGOCAMIN sau SOMNIFERE in timpul menstruatilor happy

| miky_5010 a răspuns:

Incearca cu ketorol.pastile de alea pentru durerea de dinti sunt foarte bunewinking

| iriinutzza a răspuns:

Asa am patit si eu, acum iau anticonceptionale si nu mai am treaba... eu ajungeam si la 5-6 pastile de nurofen pe zi, am fost la doctor si mi-a gasit o raceala pentru care am tinut tratament... te sfatuiesc sa mergi si tu, nurofenul doar iti amelioreaza durerea si nu iti trateaza problemele.din pacate eu sunt una dintre fameiile cu starea cea mai avansata de durerii la menstruatie, am diaree si stari de voma. e aiurea!

| Belciu a răspuns:

Branca ursului de Santo Raphael. E la Plafar. Cu altceva nu trece.