E normal, stai linistita. In primul rand, in general in prima zi sangerarea poate fi minima (la mine e exact cum descrii tu, desi am menstruatii de vreo 19 ani). In al doilea rand, primele menstruatii pot fi mai neobinsuite, fara ca asta sa aiba vreo semnificatie.
Da este complet normal, depinde, uneori si de cat de dezvoltata esti sau de varsta!
Da, nu e nicio problema, esti la inceput. De exemplu iti vine luna asta si nu-ti mai vine doar peste 1-2 luni. E normal, sau sa ti se opreasca o zi si sa-ti vina din nou peste 2 zile sau cu intarziere Nu e nicio problema.
Stai fara griji! Nu e nici-o problema, asa se intampla la inceput. Mie de exemplu imi curgea parca era cascada si nu era zi fara sa nu ma patez si dura si vreo 6-7 zile a fost groaznic, asta a fost acum 5 ani dar acum imi vine normal si ma tine vreo 3 zile maxim 4.
Mie mi s-a intampla la inceput sa-mi vina si de 2 ori intr-o luna, si in alta luna nu mi-a venit deloc.
Asa ca stai linistita, e ceva normal!:*
De obicei prima data iti va curge ori abundent ori mai putin depinde de organismui fiecarei fete asa a stai linistita e ceva normal:X:X
E normal, nu te speria.Asa se intampla cand iti vine pentru prima data.
Va trebui sa-ti schimbi absorbantul regulat, iar mai tarziu vei fii nevoita sa-ti pui absorbant de noapte ca sa nu te patezi si pentru ca te tine mai multe ore.Ciclul va trebui sa-ti vina lunar, o data la 28 de zile, dar la tine fiind pentru prima data, e posibil sa nu fie asa. Daca te doare burta prea tare, poti lua o pastila (ex:Nurofen). Poate sa-ti vina si de 2 ori pe luna sau chiar sa nu iti vina regulat.In fine, BAFTA!:-))))
Deeaandreea9156 întreabă: