| 0099 a întrebat:

azi mi-am facut analizele...si ma cam doare si am un puct rosu(acolo m-a intepat) intrebarea este daca e normal sa reactioneze asa si cum trebuie sa o tratez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ana233 a răspuns:

Sa stii ca este efectiv NORMAL.N-ai de ce sa te ingrijorezi.De tratat n-ai cum s-o tratezi.Va disparea de la sine.Te pup si sper ca te-am ajutat!

7 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Da,te doare putin pentru ca este totusi o intepatura! O sa treaca!

| ombladon a răspuns:

Vorbeste ba de la un capat la altul, ce analize, intepatura este de la o albina? Cum vrei sa te ajute lumea? Dupa ce iti ia sange, este normal sa te doara si sa se invineteasca putin.

| 0099 explică (pentru ombladon):

Ba daca vezi ca zice ca mi-am facut analizele si in locul de unde mi-a luat sange este un punct rosu

| ombladon a răspuns (pentru 0099):

"azi mi-am facut analizele...si ma cam doare si am un puct rosu(acolo m-a intepat)" Nu zice nimic de luat sange!

| 0099 explică (pentru ombladon):

Oh...cum zici tu...lasa ca macar au stiut 3 persoane laughing

| ombladon a răspuns (pentru 0099):

Hai sictir

| TiffanyღBJ a răspuns:

E normal