O sa te jeneze putin, dar daca tu crezi ca iese sarmulita aceea prea mult, poti ruga medicul ortodont sa o taie cat de mult posibil. Daca acesta nu poate sa o taie mai mult, atunci este o ceara ortodontica speciala ce o poti pune la capatul sarmulitei, ca sa nu iti taie obrazul pe dinauntru. In mod normal, ar fi trebuit sa primesti ceara aceea speciala intr-o cutiuta de la ortodont. Daca nu ai primit-o si daca pana maine nu ai cum sa ii ceri medicului una, eu luam o lumanare din aceea micuta si cilindrica, rupeam un pic de ceara, o topeam intr-o lingurita deasupra aragazului, iar apoi o modelam intre degete si o puneam pe capatul sarmulitei. Se lipeste bine acolo si nu deranjeaza. Nu patesti nimic daca cumva inghiti o bucatica mica de ceara
Auzi, sarma aia nu e buna la nimic (din capat) medicul meu imi pune sarma in gura, mi-o fixeaza, si apoi cu un clese mi-o taie pana ce da in stelutele alea. Deci eu cred ca poti sa-i spui. Sau daca nu asteapta un pic pana la urmatorul control fiindca va vedea ca ai obrajii interior "sparti" si ti-o va taia.
anonim_4396 întreabă: