| pisicuta123456789 a întrebat:

Buna,TPU! Azi mi-au venit ochelarii in urma unui control oftalmologic in care am aflat ca am nevoie de ochelari.
Am auzit ca in 4-7 zile te acomodezi cu ei. Am senzatia ca pamantul (sau si in casa pe jos) e inclinat si departat. E normal pentru prima zi? Daca si voi aveti ochelari in cat timp v-ati acomodat cu ei? Ma doare si putin capul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In cateva zile te obisnuiesti

| CarmenTeo a răspuns:

Hei! Port ochelari de mult timp! Durerile de cap, amețeala, obositea ochilor si senzația ca vezi cand privești pe jos in gol, ca o groapa, este din cauza ca ochii încearcă sa se acomodeze cu ochelari! Nu durează mult pana o sa ți se acomodeze ochii circa 1-2 zile!
Sper ca te-am ajutat!happy

| pisicuta123456789 explică (pentru CarmenTeo):

Mersi mult! Daca nu sunt prea insistenta cat ai dioptriile? Sper si eu ca nu sunt indiscreta! :*

| CarmenTeo a răspuns (pentru pisicuta123456789):

Scuze ca răspund doar acum dar na mi-am pierdut contul pai acum am 2, 50 la stângul si la dreptul 3